Geniet van kerstverlichting op lange termijn met commerciële LED-verlichtingssystemen — 1000Bulbs.com Blog

Terwijl u zich voorbereidt op het decoreren voor Kerstmis, kunt u overwegen hoe u de lichtslingers het hele seizoen of zelfs het hele jaar door betrouwbaar kunt houden. kerstlichten zien er geweldig uit rond de boom tijdens de feestdagen, maar ze werken net zo goed om het hele jaar door een knus gevoel te geven aan tuinhuisjes, slaapkamers, kantoren, veranda’s of terrassen. Voor kerstverlichting die kan worden gebruikt voor langdurige installatie, hoeft u niet verder te zoeken dan LED commerciële lichtslingersystemen.

Wat zijn commerciële lichtsystemen?

Commerciële kerstsnaren kunnen het hele jaar door zowel binnen als buiten worden gebruikt. Deze snaren zijn ontworpen met lampen die uit een enkel gegoten stuk bestaan ​​en gebruiken afgedichte coaxiale verbindingen om extra snaren, plugadapters en accessoires aan te sluiten. Deze hulp zorgt ervoor dat er geen water in het touw komt, waardoor ze ideaal zijn om rond het huis, op uw veranda of rond uw bedrijf op te hangen.

Soorten commerciële lichtsystemen

Als u op zoek bent naar kerstsnaren die lang meegaan, dan is er een grote verscheidenheid aan commerciële lichtsystemen beschikbaar. Twee merken waarin u mogelijk geïnteresseerd bent, zijn Diogen en Signature.

Deze merken voeren 120 Volt lichtslingersystemen met hun eigen accessoires die niet verwisselbaar zijn vanwege de coaxiale bedradingseinden die uniek zijn voor elk merk. Accessoires zijn onder meer afstandsdraden, y-splitters en een stekkeradapter die de snaren nodig hebben om te kunnen werken.

creditSource link

Gloeilampen
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart