Zoveel welgevormde selecties – 1000Bulbs.com Blog

Vroeger kon je naar de plaatselijke ijzerhandel rennen en snel een vervangende lamp pakken voor degene die gisteravond uitkwam. Trek de doorgebrande lamp uit de lamp of het armatuur, controleer het wattage en breng hem misschien zelfs naar de winkel om de basismaat te vergelijken om er zeker van te zijn dat u de juiste vervanging kiest. Kijk en ren weg! Ach, eenvoudiger tijden! Tegenwoordig zijn de opties voor het vervangen van uw lamp bijna onbeperkt! En misschien wilt u een extra minuut of twee nemen om vormen, maten, technologieën en voordelen te vergelijken.

Maar in plaats van doelloos door de gangpaden van een grote kiosk te dwalen, nadenken over uw bolselectie en vragen stellen, nou ja, alles, laat de pagina’s van 1000Bulbs.com helpen u uw opties te verfijnen en u in de juiste richting te coachen. Laten we enkele van de meest populaire vormopties samenvatten.

EEN standaard huishoudelijke lamp is de meest klassieke keuze en wordt een A-vormige (of awillekeurige) lamp. Het is de vorm van de originele gloeilamp die in de jaren 1800 werd uitgevonden. Hoewel nog steeds beschikbaar (in de meeste staten) in gloeilampversies, is het waarschijnlijk dat de gloeilamptechnologie de komende jaren zal worden uitgefaseerd vanwege de inefficiëntie bij het produceren van meer warmte dan licht! Deze gloeilampvorm, ook bekend door zijn symbolische gebruik als symbool voor een geweldig idee of openbaring, zal echter waarschijnlijk nog jarenlang populair en beschikbaar blijven. LED technologie.

Een andere populaire vorm die nog steeds beschikbaar is in gloeilamptechnologie is de ronde, bol bol, aangeduid met de “G” in zijn naam. De bolvormige lamp is meer decoratief dan A-vormen en wordt vaak gebruikt in badkamerverlichting, lichtslingers en elke andere plaats waar u een beetje extra esthetische punch wilt. Als u overstapt naar LED, vindt u genoeg globes beschikbaar in verschillende maten en stijlenwaaronder een charmante vintage ontwerp met een zichtbaar “filament”.

creditSource link

Gloeilampen
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart