Gloeilampen.be

OSHA’s verlichtingsvereisten en u – 1000Bulbs.com Blog

Door voldoende verlichting voor werknemers te bieden, blijven ze veilig en kunnen ze zo goed mogelijk werken. Hoeveel en soort verlichting nodig is voor elke ruimte is niet altijd meteen duidelijk, maar de vereisten opgericht door de Occupational Safety and Health Administration (OSHA) bieden een goede plek om te beginnen.

OSHA beschrijft de verlichtingsrichtlijnen waaraan werkgevers wettelijk moeten voldoen. De eerste en belangrijkste vereiste is dat “de werkgever ervoor moet zorgen dat elke werkruimte en elk looppad voldoende verlicht is wanneer een werknemer aanwezig is.” Met andere woorden, de verlichtingsvereisten van OSHA zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat werkgevers hun werknemers veilig de verlichting bieden die ze nodig hebben.

Hoeveel licht heb ik nodig?

OSHA heeft niveaus van licht vastgesteld die werkgevers op hun werkplek moeten voorzien voor specifieke gebieden. Deze niveaus worden gemeten in footcandles (fc), die gelijk zijn aan 1 lumen per vierkante voet. Zie dit artikel van 1000Bulbs voor meer informatie over footcandles en de benodigde hoeveelheid in bepaalde ruimtes.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Gloeilampen.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart