Gloeilampen.be

Gids voor Patio Stringers en hun bollen – 1000Bulbs.com Blog

Hangende terrasverlichting

Begin met het ophangen van terrasbomen door de oppervlakken of structuren te kiezen waarop u uw lampen wilt bevestigen, ook wel ankerpunten genoemd. Dit kunnen balustrades, bomen, hekken, muren, tuinhuisjes en meer zijn. U kunt ook ankerpunten maken door zelf palen of palen uit te zetten.

Als een string niet zo lang is als je zou willen, kun je deze end-to-end verbinden met meer stringers. Snaren hebben een maximale wattage, dus je moet altijd de wiskunde van tevoren doen om te voorkomen dat je deze overschrijdt en problemen veroorzaakt. Hoewel het verbinden van twee strings het aantal sockets verdubbelt, verandert dit niets aan het maximale wattage. Het kiezen van LED-lampen voor uw lichtslingers maakt het vaak gemakkelijker om te voorkomen dat u het maximale wattage overschrijdt, omdat ze zo weinig stroom verbruiken in vergelijking met gloeilampen. Led-lampen zijn ook duurzamer en minder vatbaar voor breuk.

Als je lampen in een nauwkeurig patroon of over een grote ruimte laat lopen, moet je een scheerlijn (of scheerlijn) gebruiken om de stringers te ondersteunen. Lichte snaren met hangende kokers hebben meestal oogjes boven de kokers om een ​​scheerlijn door te halen. Als je angel geen oogjes heeft, kun je kabelbinders gebruiken om hem aan de scheerlijn te bevestigen.

Voor voorgestelde patronen om uw terrasverlichting in te hangen of voor meer informatie over het installeren van terrasbomen, bezoek dit Hoe terrasverlichting op te hangen pagina van de Verlichtingsbronnen op 1000bulbs.com.

Lampvoeten, maten en vormen

Nu je het touwtje omhoog hebt, heb je bollen nodig. Als uw angel niet met lampen wordt geleverd, moet u bepalen welk type basis de fittingen zijn. 1000Bulbs heeft terrasoverkappingen met drie soorten stopcontacten: medium (E26), kandelaar (E12), en tussenliggend (E17).

Als u niet zeker weet welke voet uw lamp heeft, kunt u de voet opmeten om de grootte te controleren. Medium (E26) bases, beschouwd als de standaard huishoudelijke grootte, hebben een diameter van 26 millimeter. Kandelaars (E12) voetstukken hebben een diameter van 12 millimeter, en tussenliggende (E17) voetstukken hebben een diameter van 17 millimeter.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Gloeilampen.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart