Leeslampbereiken — 1000Bulbs.com Blog

Als je nu papers nakijkt of aan het studeren bent voor een groot examen, wil je de kleurtemperatuur van het licht verlagen. Studies hebben aangetoond dat wittere kleurtemperaturen in de 3500K-4500K bereik verbeteren focus en concentratie. Wattages zullen waarschijnlijk hetzelfde of vergelijkbaar zijn met de hierboven genoemde warmere lampen, maar de waargenomen helderheid van de kleurtemperatuur die het natuurlijke daglicht beter nabootst, zal u helpen alert te blijven. Net als in het ontspannende scenario, moet u ervoor zorgen dat u niet te hoog afdrijft op de Kelvin-schaal, aangezien langdurige blootstelling aan het blauwe licht bij temperaturen hoger dan 5000 K schadelijk kan zijn voor uw ooggezondheid en permanente schade kan veroorzaken.

Er moet ook worden opgemerkt dat veel armaturen en slimme lampen zijn nu aanpasbaarwat betekent dat u niet alleen de helderheid kunt wijzigen met behulp van een compatibele dimmer, maar ook de kleurtemperatuur. Hoewel het niet iets is dat u elke dag wilt doen, is het fijn om te weten dat als u de lichtkleur in een kamer moet veranderen, u dit kunt doen zonder alle nieuwe armaturen te installeren.

Meer een liefhebber van elektronische media? Het blauwe licht dat door je tablet, telefoon of laptop wordt uitgestraald, is van het soort waar we het over hebben dat het slecht voor je is. Controleer de instellingen op uw apparaat. . . vaak is er een optionele “nachtmodus” of een blauwlichtfilter. U kunt het misschien zelfs programmeren om op bepaalde tijden van de dag aan en uit te gaan. Beperk uw blootstelling aan blauw licht in de paar uur vlak voordat u naar bed gaat. Blauw licht zorgt ervoor dat je lichaam niet de juiste hoeveelheid melatonine aanmaakt, waardoor het je slaap kan belemmeren.

Het is belangrijk om uw leeslamp goed te krijgen. Als u nog steeds niet zeker weet of u de juiste keuze maakt, bel ons dan en spreek met een van onze gecertificeerde verlichtingsspecialisten op 1-800-624-4488 of probeer de handige pop-upchat in de benedenhoek van onze webpagina’s.

creditSource link

Gloeilampen.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart