Nieuwe verlichtingstool berekent het aantal benodigde armaturen — 1000Bulbs.com Blog

Verward over het aantal armaturen jij hebt nodig? Je hebt geluk. 1000Bulbs heeft een verlichtingslay-outtool aan hun website toegevoegd om u te helpen erachter te komen wat precies dat is voor elk commercieel product waarvoor een IES-bestand beschikbaar is.

Met de tool kunt u inschatten hoeveel armaturen nodig zijn voor binnen- en buitenruimtes. Het is te vinden onderaan de webpagina voor producten met IES-bestanden naast de sectie “FAQ’s”. De tool is eenvoudig te gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is de afmetingen van uw kamer in te voeren en de tool berekent de rest. Bekijk voor meer informatie het volledige overzicht op de Website van verlichtingsanalisten. Als u klaar bent met uw binnen- of buitenopstelling, kunt u de resultaten omzetten in een datasheet en deze uitprinten.

Met de optie voor binnenaanzicht kunnen klanten hun kamergrootte, reflectie, verlichtingssterkte en andere instellingen selecteren om aan de behoeften van hun project te voldoen. Vervolgens wordt een 3D-model weergegeven dat het aantal benodigde armaturen laat zien met de aanbevolen afstand. Het model is draaibaar voor extra zicht en kan groter gemaakt worden.

De optie voor buitenaanzicht lijkt erg op elkaar. In tegenstelling tot de optie voor binnenaanzicht, geeft het echter een 3D-model weer van een bundelspreiding en aanbevolen montagehoogten. Dit buitengereedschap is ideaal voor buitenverlichting die op een paal is gemonteerd, zoals parkeerverlichting.

Als je nog andere vragen hebt over het verlichtingsgereedschap of hoe je een gebied in je huis of bedrijf het beste kunt verlichten, neem dan contact op met een in de VS gevestigde verlichtingsexpert van 1000Bulbs op 1-800-624-4488.

creditSource link

Gloeilampen
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart