Stop de Chomp – 1000Bulbs.com Blog

Als je al eekhoorns in huis hebt, neem dan contact op met een ongediertebestrijder. Deze mensen zijn experts in het veilig opsluiten en verwijderen van veel overtreders en ze ver genoeg weg te brengen om herbesmetting te voorkomen. Ze zullen ook helpen bij het vinden en afsluiten van de waarschijnlijke toegangspunten waar het probleem begon.

Als je huis nog niet is geïnfiltreerd door deze noten (bedoelde woordspeling), zorg dan dat je preventieve maatregelen neemt om ze buiten te houden. Inspecteer in en rond uw huis op kwetsbare gebieden waar eekhoorns gemakkelijk binnen kunnen komen: gaten in gevelbeplating, dakopeningen, boeiboorden of zelfs gaten in dakspanen. Zelfs als het gat er niet groot genoeg uitziet, zullen eekhoorns hun bewapende tanden gebruiken en zich een weg naar binnen kauwen. Repareer die gebieden onmiddellijk of bescherm met draadkooien voor schoorstenen en ventilatieopeningen die niet kunnen worden gerepareerd en afgesloten. Andere effectieve afschrikmiddelen voor eekhoorns zijn huisdieren (Rover en Morris zijn even onaangenaam voor eekhoorns), boomtakken op een goede afstand van uw dak houden en sterke natuurlijke geuren van witte azijn, pepermuntolie, koffiedik, kaneel en Irish Spring-zeep, om er een paar te noemen.

Als je een liefhebber bent van kerstverlichting (zoals wij), wil je je magische buitendisplays eekhoornbestendig maken. Behandel je touw- of lichtslingers met een kant-en-klaar eekhoornafweermiddel, pepperspray, mondwater met munt of citrusoplossing. Deze veilige en zintuiglijke insectenwerende middelen moeten regelmatig opnieuw worden aangebracht, vooral na regen, om effectief te zijn. Uilenlokvogels zijn ook een uitstekende keuze, aangezien de meeste knaagdieren bang zijn voor de roofuil. Realistische lokvogels moeten in de buurt van de lichten worden geplaatst die u wilt beschermen. Soms kan er meer dan één nodig zijn als uw tuin groot is. Draai de lokvogels regelmatig naar verschillende delen van de tuin, zodat de eekhoorns je niet te pakken krijgen.

Hoewel we niet actief zijn in de uilenlokvogel, kunnen we helpen met het vervangen van beschadigde elektrische producten of kerstlicht vervangingen. Bel ons gerust en spreek met een van onze gecertificeerde verlichtingsspecialisten op 1-800-624-4488 of probeer de handige pop-upchat in de benedenhoek van onze webpagina’s.

creditSource link

Gloeilampen
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart